Öğrencimiz Beyzanur KIRIM Tekvando İl Birinciliğine Bir Yenisini Daha Ekledi

AKŞEMSETTİN TEKVANDODA İL BİRİNCİSİ….

Giresun Liseler arası Kızlar Tekvando yarışmasında İlçemiz Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Beyzanur KIRIM İl Birincisi olarak Yozgat” ta yapılacak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı.  Geçen yıl bölge müsabakalarını da başarıyla geçen Beyzanur  Türkiye 5. si olmuştu. Kızımızın bu yıl bölgeden yine başarıyla çıkıp, Liseler arası Türkiye Tekvando şampiyonasında geçen yılki başarısını daha da yukarı çıkartacağına inancımız tamdır. Kendisini bu zorlu maçlara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Emre TİRYAKİ ve Tayfun ÖZBAY beylere teşekkürlerimizi sunarız. Kızımıza İdealleri peşinde planlı ve disiplinli bir şekilde koştuğu ve adım adım hedeflerine yaklaştığı için de Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve İdarecileri olarak Tebriklerimizi sunuyoruz. Maddi ve Manevi olarak her daim yanında olduğumuzu da beyan ederiz.

14-02-201810-02-201810-02-2018