Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi Öğretmenler Kurulu toplantısı 06 Şubat 2018 Salı Günü Satta 15:00 da Muhasebe ve Finansman Laboratuarında yapılacaktır.

05 Şubat 2018 tarihinden geçeril ders programları ve nöbet listesi yayınlandı

Şubat dönemi sorumluluk sınav programı yayınlandı.

Ekm

Yetiştirme Kurslarına ait programl linkleri aşağıda verilmiştir. Kurslara ait sınıf listeleri ve kurs zaman tablosu okul ilan panosuna asılmıştır.

Öğretmenlerimizin ve sınıfların ders programları yayınlandı.

Ağu

Öğretmenler Kurulu Toplantısı 05 Eylül 2017 Salı Günü saat 14:00´de başlayacaktır.

Ağu

Değerli öğretmen arkadaşlar ekte yer alan dosyaların tamamını inceleyelim. Seminer dönemi çalışmalarına katılmak zorunludur. Mazeret izni ve sağlık izni ile ilgili kesin talimat var ve ilgili yazısı ekte. Yenilenen Öğretim Programları üst yazısı ve Seminer Programı ektedir. MEB Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi ektedir.

Şbt

17 Şubat 2017 Cuma günü Bulancak´ta Merkez Okullar dahil tüm okullar tatil olmuştur. Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.